Bij de start te Leuven op 21 juli 2013

Bij de start te Leuven op 21 juli 2013

dinsdag 18 september 2012

Infoavond Compostela reizen 2013

Leuven
Op dinsdagavond 18 september werd de eerste van 3 informatieavonden georganiseerd. Deze ging door in Leuven in de jeugdherberg 'De Blauwput'.  Traditiegetrouw zat de zaal goed vol. Vele getrouwen maar ook nieuw gezichten kwamen luisteren naar de planning voor de tochten in 2013. Vooral de getrouwen aan de lange fietstochten waren present om zeker maar niets te missen. Rik gaf de uitleg voor de lange fietstocht. Het vertrek werd voorzien in Leuven en men zou in 15 dagen naar Compostela fietsen.

2 lange + 1 korte fietstochten
Nieuw was dat er 2 lange en 1 korte fietstochten zouden georganiseerd worden. Tijdens vorige uitgaven stond er slechts 1 tocht op het programma. Dit was toen zo'n succes dat men direct diende in te schrijven of het was te laat. Herinner het jaar 2010 met de overrompeling in Tongerlo
De inschrijvingen moesten ook hier gebeuren. De keuze was: vertrekken op zaterdag 20 juli of op zondag 21 juli. Er werd beraadslaagt tussen enkele vaste deelnemers. Het werd beslist: op onze grote nationale feestdag zondag 21 juli. 

We zitten bij de selectie.
Twee weken later kwam dan de  bevestiging dat we gelecteerd waren. Het voorschot en het officiële bestelformulier werd op 2 oktober getekend en verstuurd. Enkele dagen later stond op de site van Govaka dat de inschrijvingen gesloten waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten